MS Piłsudski: koszerne i inne smaki na pokładzie

Lato spędzałam pracowicie, ale tym razem mniej myszkowałam w książkach. Pojechałam w teren szukając śladów kulinarnej przeszłości. I tak trafiałam na nowe jadłospisy z MS Piłsudski na ekspozycji w Muzeum Józefa Piłsudskiego w Sulejówku i Muzeum Emigracji w Gdyni. Co z tego wyczytałam? Zapraszam na lipcowy odcinek „Epoki od kuchni”.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s